Omgeving

Het luxe vakantiehuis is gelegen in het Buitengebied van Almere, dit geeft optimale zekerheid van rust en natuurbeleving tijdens uw verblijf. Het natuurpark De Oostvaardersplassen ligt binnen 500 meter van de woning! Er zijn mooie wandelingen in de “Nieuwe Wildernis” te maken en verder bieden de diverse natuurbelevingscentra de mogelijkheid om nog meer van dit uitzonderlijke stukje natuur te kunnen genieten. Zo is er de “Gasterij en natuurbelevingscentrum Oostvaarders, hier kunt u, onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers, genieten van het uitzicht op de Oostvaardersplassen. Ook een lunch of een ijsje na een fikse wandeling of een fietstocht hoort tot de mogelijkheden.Aan de andere kant heeft u het natuurcentrum de Trekvogel. Dit natuurcentrum geeft informatie over de Lepelaarsplassen. Grote kans dat u tijdens uw bezoek aan dit natuurgebied de ijsvogel mag spotten. Maar ook zonder het spotten van deze vogel is het natuurgebied zeker een bezoekje waard. Zoals u ziet zijn er vele manieren om te genieten van dit fantastische gebied. Kortom “Beleef de natuur”. 

Almere biedt meer!

Naast alle mooie natuur kunt u in Almere ook relaxen op de verschillende strandjes die de stad rijk is. Klaar met relaxen en zin in avontuur! Ook dat kan in Almere. Stadslandgoed de Kemphaan is een avontuur voor jong en oud. Ook hier weer een natuurbelevingscentrum, stichting Aap en zeker niet te vergeten het klimbos.

Winkelen in het klein! Dan is Almere-Buiten centrum op 4 km van de woning met de wekelijkse markt op donderdag een aanrader. Winkelen in het groot kunt u in Almere-Centrum, hier is er wekelijks markt op woensdag en zaterdag.

Door de centrale ligging is dit vakantiehuis een goede uitvalsbasis voor het bezoeken van Amsterdam, Utrecht, Bataviastad in Lelystad als winkelmogelijkheden. Heeft u meer behoefte aan een pretpark of een ander uitje dan zijn Walibi Biddinghuizen, het Dolfinarium Harderwijk, Dierenpark Amersfoort, de Orchideeën Hoeve Luttelgeest goed te berijden.

Bewaren

Bewaren